Vi lever etter dette mottoet hver eneste dag når vi tenker på hvordan vi skal jobbe med design og kvalitet. For oss går dette hånd i hanske. Se på den elegante takprofilen til stasjonsvognen og de stilige takrailsene, den karakteristiske KIA-grillen og de elegant utformede LED-lysene foran og bak.

Det første som møter deg er det ambiente lyset på den iøynefallende midtkonsollen. Det setter atmosfæren for den sofistikerte stemningen som preger hele kupéen. Høykvalitets materialer inkluderer myke overflater på dashbordet og unike detaljer som de elegante finneformede dørhåndtakene og de sportslige instrumentene setter en elegante spiss på interiøret.

Du har et stort utvalg av smart teknologi som det slett ikke er vanlig å finne i en bil i denne klassen. Ta for eksempel lydanlegget med CD og MP3 spiller og seks høyttalere. Det kommer med AUX/USB tilkobling for iPod/iPhone/iPad eller andre MP3 spillere som standard.

Alle cee´d modeller har ergonomisk utformede bakseter som gir god sittekomfort, god takhøyde og benplass for alle passasjerer. Det 380 liter store bagasjerommet på 5-dørs cee´d er det største i klassen. Skulle du trenge enda mer plass, kan baksetene deles 40/60 for å få plass til lange gjenstander, eller legges helt ned for å gi deg et stort bagasjerom på hele 1318 liter.

Brosjye

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Cookies