Lavt utslipp, høy komfort. Imponerer fra alle vinkler

Innovativt design
Den er skapt for å skape stor oppmerksomhet, og den nye Kia Optima Plug-in Hybrid flytter vårt designuttrykk videre. Her har våre designere brukt sin ekspertise til å blande stil, bærekraft og den seneste hybrid-teknologien. Gjør deg klar til en plug-in hybrid du ikke har sett maken til.

Plug-in hybrid design
Med sin aerodynamiske eleganse byr denne praktiske og velformede bilen på sporty linjer og en dynamisk størrelse. Gled deg over en godt opplyst vei foran deg og lavt energiforbruk med de slående LED frontlyktene. Eco-blå detaljene i grillen reflekterer den miljøvennlige grunntanken.

Parallel Hybrid system
Sømløst skift mellom bensin og strøm – eller bruk en kombinasjon av begge. Et regenererende bremsesystem konverterer kinetisk energi til ladestrøm for batteriet. Bilen er utstyrt med en 220V kontakt og har en Type 2 ladekabel for enkel lading.

Kjøredynamikk
Den helt nye Kia Optima Plug-in Hybrid er utstyrt med en 2.0 GDi bensinmotor og en elektromotor. I tillegg har den et batteri med stor kapasitet. Dermed kan du glede deg over en samlet motoreffekt på 205 hk og en total rekkevidde på 980 km

Automatisk nødbremsesystem
Det automatiske nødbrems-systemet (1) oppfatter både kjøretøy foran bilen og fotgjengere som krysser gaten. Ved hjelp av radar og kamera som overvåker retningen og hastigheten til andre kjøretøy, varsler systemet føreren dersom kollisjonsfare oppdages. Reagerer ikke føreren vil bilen bremses automatisk – for å unngå en kollisjon, eller redusere skadeomfanget.

Kollisjonsvarsel
Kollisjonsvarlsel beregner potensialet for en kollisjon med bilen i front, og gir fører varsel om bilen foran plutselig sakner farten. Varselet gjør fører oppmerksom på faren før det automatiske nødbremsesystemet trer inn.

Blindsonevarsling
Blindsonevarsleren bruker radarsensorer på sidene av bilen til å advare deg om biler som legger seg i dødvinklene der du ikke kan se. Varslingen skjer gjennom et blinkende lys i det aktuelle sidespeilet.

Filskiftvarsler
Filskiftvarsler hjelper deg å holde fokus. Kamera foran på bilen overvåker veimerkingen, og piper om du kommer ut av kjørefeltet uten å benytte blinklys. Hvis bilen utilsiktet havner utenfor kjørefeltet, varsles føreren.

(1) Det automatiske nødbremsesystemet er et assistansesystem og fritar ikke føreren fra hans/hennes ansvar til å kjøre sikkert til enhver tid. Føreren må tilpasse kjøringen etter kjøreferdigheter, til trafikkreglene og til den aktuelle kjøre- og trafikksituasjonen. AEBS er ikke konstruert for å kunne operere kjøretøyet automatisk. Vennligst les bilens brukermanual for mer informasjon.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Cookies