Inspirert av kvalitet, drevet av hi-tech

Design
Den perfekte utviklingen av sin prisbelønte forgjenger, er den helt nye Kia Optima neste kapittel i en visjonær utforming. Våre dyktige europeiske designere traff akkurat den rette balansen av iboende stil, visuell innovasjon og funksjonelle forbedringer. Resultatet: En sedan som vil kjøre deg til neste nivå.

Karismatisk og med muskuløse konturer, trekker den helt nye Kia Optima blikk uansett hvor den går. Parkert eller ute på veien, den umiskjennelige tiger nese grillen og de skarpe linjene kommer virkelig til liv.

Det er ingen overraskelse at det indre av den helt nye Kia Optima er like imponerende som det ytre. Moderne, romslig, høy kvalitet - dette er bare noen av ordene som beskriver nye Kia Optima

Interiørkomfort
Inne i nye Optima er det god plass. Materialer av høy kvalitet som inkluderer seter trukket i kvalitets skinn. Oppmerksomhet på detaljer er avslørt i alt fra nøye utvalgte myke materialer, til naturlig fargepalett og smakfulle aksenter. Det er kvalitet du faktisk kan føle.

Total innlevelse: fører-orientert cockpit gjør det lett å holde øynene på veien. Et raskt blikk på det nye dashbordet, inkludert intstrumentpanelet leverer all den informasjonen du trenger. På vei til et viktig møte? Bare skriv inn destinasjonen og la navigasjonssystemet veilede deg. Det er montert som standard.

De nye setene sikrer maksimal kjørekomfort. Oppvarmede seter gir justerbar varme, ventilerte forseter sirkulerer luften for å holde deg komfortabel. Tilpass interiørfarger og materialer for å reflektere dine preferanser. Og hvis din Optima er utstyrt med den valgfrie Smart bagasjerom systemet, kan du selv åpne luken hands-free.

Utstyrt med valgfritt panoramasoltak, lar den helt nye Kia Optima deg nyte en luftig åpen følelse. Når du har fått nok sol, lukker man luken med et klikk.

Førerassistanse
Adaptive bi-xenon frontlykter på den helt nye Kia Optima forbedrer synligheten om natten. Kontrollert av rattet og bilens hastighet, vil systemet lyse opp kurvene i veien foran.

Smarte teknologiske funksjoner, High Beam Assist oppdager frontlysene eller baklysene på biler som kommer, og justerer fjernlys og nær lys automatisk deretter. For økt sikkerhet - og en mer avslappende kjøretur.

Ja, parkering kan være uanstrengt. Det valgfrie Smart Parkering Assist Systemet bruker sensorer for å registrere en parkeringsplass, deretter manøvrerer den automatisk bilen på plass. Passer for parallell og 90 ° parkeringsplasser, systemet gir også en hjelpende hånd når det er tid for avreise. Alt du trenger å gjøre: regulere hastigheten og skifte gir.

Det intuitive Around View Monitor gir deg et fugleperspektiv av plassen rundt ny Optima. Hvordan? Ved å kombinere fire vidvinkelbilder fra kameraer foran, bak, og på sidene av bilen.

Tilkobling
Hold kontakten med veien via Kia`s tilkoblede tjenester drevet av TomTom. Sanntidsinformasjon om fartsgrensen (1), vær, trafikk og mer vises på bilens display (smarttelefon med data plan kreves for å aktivere tjenestene). Montert som standard, inkluderer on-board navigasjonssystem, 7 års kartoppdateringer og live-tjenester **. Integrert WiFi gjør pakken komplett.

Lavt batteri? Ikke noe problem: Bare plasser en kompatible mobil på brettet i konsollen og den lader trådløst. Når du går ut av bilen, varsler bilen deg hvis du glemmer mobilen i laderen. I tilfelle du trenger å koble til mobilen, er USB og AUX kontakter lett tilgjengelig.

Musikk i dine ører. Tilgjengelig som ekstrautstyr, leverer Harman Kardon Premium Sound 590 watt, med 10 høyttalere, en ekstern forsterker og Bes-FiTM MP3 restaurering teknologi. Med Quantum Logic Surround for en enestående surroundlyd, uansett lydkilde. Personlig konsertsal eller bil? Vi tror det er begge deler.

Kjøredynamikk
Velg mellom en 1,7 CRDi dieselmotor med 141 hk eller en 2,0 CVVL bensinmotor med 163 hk. Begge tilbyr den optimale balansen mellom ytelse og effektivitet, for underholdende kjøring og lavere karbonutslipp.

Sats på nye 7-DCT dobbel clutch girkasse for raskere, jevnere akselerasjon, økt smidighet, og bedre drivstofføkonomi. Det er virkelig det beste fra både manuelle og automatiske verdener. Drivstoffbesparende Stop & Go-funksjonen slår av motoren når du stopper på rødt lys. Når lyset er grønt, er det bare å trykke på gasspedalen.

Jevnere kjøring og mer dynamiske kjøreegenskaper: de nye elektronisk styrte fjæringene, utviklet in-house, kommer som et alternativ for modellene med dobbel clutch girkasse. Biler med dieselmotor er utstyrt med en en helt ny servostyring drevet av sin egen elektriske motor. For økt smidighet og en bil i harmoni med din kjørestil.

Sikkerhet
For sikkerhetsskyld, hjelper den autonome nød-bremsesystemet (2) bilen med å stoppe opp. Radarer i grillen og kameraer i frontruten oppdager Optima fotgjengere og biler på veien. Den forteller også bilen å bremse umiddelbart. Dette unngår potensielle kollisjoner - og bidrar til å holde deg i god behold.

Vet alltid fartsgrensen: Speed Limit Information System oppdager fartsgrenseskilt, så viser den maksimale hastigheten i instrumentpanelet. Tiden på dagen, og været spiller også en rolle. Advanced Smart Cruise Control gjør motorveikjøring mer avslappende. Den overvåker avstanden til andre kjøretøyer og bremser automatisk, om nødvendig.

I tilfelle du begynner å dra ut fra kjørefeltet, hjelper det innovative Lane Keeping Assist systemet deg til å holde bilen i senter av kjørefeltet. En rekke lyd og visuelle signaler vil sende ut et varsel. Hvis det er nødvendig, gir bilens servostyringen en lett motstyring som hjelper deg med å komme tilbake i filen.

En omfattende pakke med sikkerhetsfunksjoner er montert som standard i nye Optima. For å beskytte deg og dine passasjerer i tilfelle en kollisjon, er sjåfør, passasjer foran beskyttet med to foran-side, og to sidekollisjonsputer, samt en airbag for førerens kne. Dessuten er bilens karosseri lettere, sterkere og sikrere enn noensinne.

Potensielle farlige blindsoner blir eliminert takket være Blind Spot Detection, en smart teknologisk funksjon. Et visuelt varsel i sidespeilet forteller deg når et annet kjøretøy kommer inn i områder du ikke kan se. Når du kjører den helt nye Optima i revers, advarer Rear Cross Traffic Alert deg hvis noe nærmer seg bilen.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Cookies